”Rasmus spillede med indlevelse klassisk baggrundsmusik under middagen til vores prisfest. Lydniveauet var nøje afstemt, så alle gæster kunne nyde musikken, uden at det forstyrrede deres samtaler. Det var en stor fornøjelse, og han er velkommen til at spille for os en anden gang.”

Lise Bostrup, Vanløse, september 2023

Rasmus Hjarvard Raaschou har nu ved flere lejligheder spillet levende musik ved vores eksklusive kundearrangementer, først på en luksusyacht og dernæst i vores pop-up store for vores luksus rom. Begge gange har Rasmus leveret høj service, været punktlig og spillet udsøgt klassisk musik som har fanget gæsterne og givet den helt rigtige stemning. Vi kan klart anbefale Rasmus!”

Julie Schøning Jensen

“Ved vores 3 uger lange pop-up bar, havde både vi og vores besøgende gæster stor glæde af Rasmus og hans musikalske evner. Rasmus sørgede dagligt – i samtlige 3 uger – for en indbydende, afslappet og opløftende stemning i baren, hvor hans nøje udvalgte klassiske stykker, passede eminent til koncept og omgivelser. Udover en fin og kompromisløs æstetik, er Rasmus ligeledes god til at læse sit publikum såvel som sine kunder, hvorfor han er behagelig at arbejde med og yderst anbefalelsesværdig. Vi takker for samarbejdet!”

Valentina Merolli

”Rasmus spillede til min 70 års fødselsdag. Hele aftenen sørgede Rasmus for god stemning med fin, rolig og bevægende klassisk musik. Mine gæster var rigtig glade for musikken. Under hele forløbet med at aftale de nærmere detaljer omkring musikken til min fest har Rasmus været lyttende, seriøs og hurtig til at melde tilbage. På selve dagen ankom han i god tid og tilpassede under hele aftenen lydniveauet og musikstykkerne, således at de indgik naturligt i middagen. Det var en meget god oplevelse som jeg kun varmt kan anbefale.”

Poul Erik Christiansen, juli 2014, Fredensborg.